'Wat je bewust maakt, heeft de neiging zichzelf te herstellen'

Lisette Thooft

Werkwijze

We voeren eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of we een klik hebben en ik je de goede begeleiding kan bieden met één-op-één (leefstijl)coaching.

Eén-op-één coaching

Met holistische coaching bied ik jou allereerst ruimte om zonder oordeel je verhaal kwijt te kunnen. Mijn open vragen helpen jezelf bewust te worden van wat er precies in je omgaat en aandacht vraagt. Daar gaan we mee aan de slag. Mijn inzet is er vooral op gericht om je te laten voelen en ervaren wat je nu tegenhoudt. Door dat bewust te maken en er te laten zijn, kunnen ervaringen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau verwerkt worden. Vaak merk je daarna dat je heel anders met jezelf en situaties omgaat. Je wordt meer jezelf. De gesprekken helpen je om je nieuwe gedrag en gewoontes in de praktijk te brengen.

Eén-op-één leefstijlcoaching

Ik help je om bewust te worden van wat jouw persoonlijke drijfveer is om jouw leefstijl aan te passen en van wat jij nodig hebt om gezond te eten, te bewegen en te ontspannen. Ook begeleid ik je om alles wat je daarbij op je pad tegenkomt waardoor het niet lukt aan te pakken. Afhankelijk van jouw vraag en doel stel ik een leefstijladvies op maat voor je op.