'Wat je bewust maakt, heeft de neiging zichzelf te herstellen'

Werkwijze

We voeren eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of we een klik hebben en ik je de goede begeleiding kan bieden.

Eén-op-één coaching

Ik creëer ruimte voor jou om zonder oordeel je verhaal kwijt te kunnen. Mijn open vragen helpen jezelf bewust te worden van wat er precies in je omgaat en aandacht vraagt. Mijn inzet is er vooral op gericht om je te laten voelen en ervaren wat je nu tegenhoudt. Door dat bewust te maken en er te laten zijn, kunnen ervaringen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau verwerkt worden. Vaak merk je daarna dat je heel anders met jezelf en situaties omgaat. Je wordt meer jezelf. 

Lichter Leven 

Wil jij een boost geven aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling? Om de beste versie van jezelf te zijn. Dan biedt het Lichter Leven programma jou een prachtige reis van 10 sessies. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw leven en jouw levensstijl. Je ontdekt wie je echt bent en wat jouw bijdrage aan dit leven is. Wat jouw passies zijn en hoe je ze kunt manifesteren. Ook ontvang je tijdens dit traject coaching op de issues die jij tegenkomt op jouw levenspad. Als Bridgeman coach ben ik gecertificeerd om deze training en coaching aan jou aan te bieden.

Intuitieve healingsessie

Mijn werkwijze is intuïtief, energetisch en lichaamsgericht. Dat ervaar je goed tijdens een intuïtieve healingsessie. Ik stem mij af op mijn intuïtie en die van jou, om een onaffe ervaring uit jouw verleden, die jouw huidige welzijn negatief beïnvloedt, bewust te maken en te helen. Als transformatiecoach help ik jou om in een veilige en vertrouwde setting de indrukken van deze onverwerkte ervaring fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te transformeren.