'Een punt zetten, maakt ruimte voor een nieuw begin'

Inspirerend Leven

Leven naar je natuur

Het is mijn grootste verlangen dat mensen zich weer kunnen verbinden met zichzelf en elkaar, zodat ze ervaren dat ze deel uitmaken van een groter geheel en betekenisvol kunnen zijn. Ik wil daarvoor de blokkades die mensen belemmeren om zichzelf te zijn, bewust maken en helen, zodat ze opnieuw hun eigen kracht ervaren.

Na ruim twintig jaar als communicatieadviseur gewerkt te hebben, ben ik sinds 2016 bewust bezig met mijn ontwikkeling als coach. Ik volgde een opleiding tot natuurcoach en holistisch leefstijlcoach en zit midden in mijn opleiding tot transformatiecoach.  

  • Natuurcoaching is een directe en lichte manier om met eigentijdse oefeningen op basis van wijsheid van oude natuurvolken mensen bij hun kern te brengen.
  • Holistische leefstijlcoaching kijkt naar de mens als geheel en begeleidt mensen naar innerlijke welbevinden en een gezonde leefstijl. Klik hier voor een interview met mij over deze opleiding.
  • Transformatiecoaching doorziet, ontwortelt en herstelt bij mensen diepgaande energetische blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Coachen is een leven lang leren. Ik begeleid mensen op hun levenspad, tot op de plek van het pad waar ik zelf ben.

Ik voel mij bevoorrecht dat ik een stuk met jou mag oplopen. Wat anderen in contact met mij ervaren, is dat ik gedreven, empathisch en betrouwbaar ben. Wat je ziet is wat je krijgt. Jij, jouw verhaal staat centraal. Jouw eigen motivatie maakt het verschil in het coachproces. En ik zal er vanuit mijn rol als coach alles aan doen om jouw coachtraject te doen laten slagen.