'Een punt zetten, maakt ruimte voor een nieuw begin'

Voluit leven

Al jong wist ik dat alles wat leeft verbonden is en voortkomt uit één en dezelfde bron. Ik heb van binnenuit mogen doorleven dat deze eenheid en verbinding met de ander en alles wat leeft er is als ik helemaal in verbinding ben met mijzelf. Daarvoor heb ik mogen loslaten dat ik alleen kan overleven door volledig gericht te zijn op de buitenwereld. Ik eer en vier nu de verbinding met mijzelf. Juist ook in uitwisseling met de ander en mijn omgeving. 

Ik herwon mijn innerlijke kracht, toen ik de wijsheid niet langer buiten, maar in mijzelf zocht. De verbinding met mijn lichaam herstelde. De reis maakte van mijn hoofd naar mijn hart. Mijn persoonlijke stukken onder ogen kwam. Sinds die tijd voel ik mij elke dag meer thuis in mijzelf. Leef ik voluit!

Persoonlijke groei en bewustwording zijn altijd mijn passie geweest. En nu begeleid ik ook anderen hierin. Na een carrière als communicatieadviseur ben ik sinds 2019 werkzaam als holistisch transformatie coach en energetisch facilitator met verschillende specialisaties:

  • Natuurcoaching is een directe en lichte manier om met eigentijdse oefeningen op basis van wijsheid van oude natuurvolken mensen bij hun kern te brengen.
  • Holistische leefstijlcoaching kijkt naar de mens als geheel en begeleidt mensen naar een gezond en gelukkig welzijn. Klik hier voor een interview met mij over deze opleiding, waar ik nú ook als docent werkzaam ben.
  • Transformatiecoaching doorziet, ontwortelt en herstelt bij mensen diepgaande energetische blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau met behulp van regressie- en reïncarnatietherapie, innerlijk kind werk, Altazar methode en Emotional Freedom Technique.

Ik begeleid mensen op hun levenspad, tot de plek waar ik zelf ben. Ik voel mij bevoorrecht dat ik een stuk met jou mag oplopen. Wat anderen in contact met mij ervaren, is dat ik liefdevol en toegewijd ben. Jij, jouw verhaal, staat centraal. Jouw eigen verlangen en motivatie maken het verschil. En als coach mag ik jouw persoonlijk proces faciliteren.