'Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen voordat je het kunt zijn'

Loesje

In beweging

Coaching is voor mij de manier om mensen te begeleiden naar persoonlijke groei, waardoor ze betekenisvol kunnen zijn voor anderen. 

Coaching in de natuur helpt mensen om uit hun hoofd te komen en fysiek te ervaren waar ze staan staat en wat ze nodig hebben. Ik ga buiten met ze aan de slag en gebruik de natuur als spiegel. Natuurcoaching brengt mensen in beweging. In het dagelijkse leven gaan ze de stappen zetten die hen verder helpen. Bij de begeleiding van mijn proefklanten natuurcoaching ontdekte ik dat veel mensen worstelen met hun leefstijl. Dat mensen zoeken naar innerlijke rust, maar niet weten hoe ze moeten ontspannen. Dat mensen verlangen naar meer balans in hun leven, maar zelf letterlijk uit balans zijn door overgewicht.

Om mijn kennis over leefstijl en mijn vaardigheden als coach verder te ontwikkelen, ben ik in 2018 gestart met de opleiding holistisch leefstijlcoach aan de Academie voor Holistisch Coachen in Bilthoven. Hier leer ik ook om mensen te verbinden met zichzelf op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, waardoor mensen zich echt bewust worden van zichzelf en ze de stappen kunnen zetten die op dit moment nodig zijn voor hun persoonlijke groei.