'Wat je bewust maakt, heeft de neiging zichzelf te herstellen'

Lisette Thooft

Werkwijze

We voeren eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of we een klik hebben en ik je de goede begeleiding kan bieden met een-op-een (leefstijl)coaching. Ook kun je meedoen met een persoonlijk coach- en leefstijltraject in een kleine groep.

Een-op-een coaching

Met coaching bied ik jou allereerst ruimte om zonder oordeel je verhaal kwijt te kunnen. Mijn open vragen helpen jezelf bewust te worden van wat er precies in je omgaat en aandacht vraagt. Daar gaan we mee aan de slag. Mijn inzet is er vooral op gericht om je te laten voelen en ervaren wat je nu tegenhoudt. Door dat bewust te maken en er te laten zijn, kunnen ervaringen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau verwerkt worden. Vaak merk je daarna dat je heel anders met jezelf en situaties omgaat. Je wordt meer jezelf. De gesprekken helpen je om je nieuwe gedrag en gewoontes in de praktijk te brengen.

Een-op-een leefstijlcoaching

Ik help je om bewust te worden van wat jouw persoonlijke drijfveer is om jouw leefstijl aan te passen en van wat jij nodig hebt om gezond te eten, te bewegen en te ontspannen. Ook begeleid ik je om alles wat je daarbij op je pad tegenkomt waardoor het niet lukt aan te pakken. Afhankelijk van jouw vraag en doel stel ik een leefstijladvies op maat voor je op.

Persoonlijk coach- en leefstijltraject in groep

Onze persoonlijke ontwikkeling krijgt een impuls als we onze ervaringen kunnen delen met anderen. Zeker als we anders met onszelf willen omgaan en onze gewoonten willen doorbreken, kunnen anderen ons steunen en inspireren met hun eigen verhaal. Om die reden bied ik in 2020 (start september) ook een persoonlijk coach- en leefstijltraject aan waar je naast een-op-een sessies deelnemer bent van een groep mensen (maximaal 6) die allemaal door mij persoonlijk begeleid worden.